Waarom YL Friendships voor webbouwers
Leestijd: 6 minuten

Als webbouwer bent u verantwoordelijk voor de vormgeving van de website. U zorgt dat de websites van uw klanten er goed uit zien, duidelijk zijn en gebruiksvriendelijk werken. U combineert uw creativiteit met het technische inzicht. U weet hoe u de wensen en eisen van de opdrachtgever vertaalt naar een werkbare website en u houdt daarbij ook het voorberekende budget in de gaten. Maar wat nou als uw klanten vragen om ook de algemene voorwaarden op te stellen en de AVG wet te handhaven. Zijn deze werkzaamheden bij de prijs inbegrepen, kunt u ze helpen bij het opstellen van dergelijke juridische documenten? En wanneer u ze op stelt, bent u dan ook verantwoordelijk voor de juistheid van deze documentatie? YL Friendships heeft hiervoor de oplossing bedacht.

Algemene voorwaarden opstellen en AVG documentatie leveren?

Als webbouwer krijgt u verreweg het meest te maken met AVG documenten. Ondanks het opstellen van dergelijke documenten niet tot uw taak behoren, dient iedere nieuwe website wel voorzien te worden van dergelijke informatie. Sinds 25 mei 2018 is namelijk de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Deze verordening heeft de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen en geldt in de gehele Europese Unie. Het doel van de wetgeving is het beschermen van persoonsgegevens. Door de AVG heeft uw klant verantwoordingsplicht. Deze dient te kunnen aantonen dat hij of zij de juiste organisatorische en technische maatregelen heeft genomen om aan de AVG te voldoen. Daarbij moet uw klant kunnen bewijzen dat hij of zij geldige toestemming heeft gekregen voor het verwerken van persoonsgegeven. Zo’n AVG documentatie bestaat uit:

  • Register verwerkingen
  • Register datalekken
  • Verwerkersovereenkomst
  • Privacyverklaring klanten en werknemers
  • Privacy beleid

Daarnaast wordt u waarschijnlijk veelvuldig gevraagd om mee te denken over de algemene voorwaarden. Ook dit juridische document zorgt ervoor dat uw klant ingedekt is op het moment dat zich problemen voordoen. Geen documenten dus om foutjes in te maken want dit kan een dure boete als gevolg hebben. Weet u als webbouwer precies de regels rondom deze juridische documenten? Ja? Nou dan bent u waarschijnlijk één van de enige. Wanneer u niet precies weet waar dit soort documenten aan moeten voldoen, dan is het beter om te vragen of uw klant hiervoor een jurist wil inschakelen of uw klanten door te verwijzen naar YL Friendship via uw eigen portal!

Bent u benieuwd hoe YL Friendships u met juridische documenten kan ondersteunen bij uw taken als webbouwer? Bezoek dan de website of neem vrijblijvend contact op. Weet u genoeg en wilt u vandaag nog starten met uw eigen portal om juridische documenten aan te bieden aan uw klanten? Dan kunt u zich hier kosteloos aanmelden!

Hoe werkt YL Friendships?

YL Friendships is een innovatief white label onderneming die allerlei juridische documenten aanbiedt voor een vaste en lage prijs. Maar dat is nog lang niet alles. Wanneer u als webbouwer kiest om u gratis aan te melden bij YL Friendships, dan kunt u gebruik gaan maken van een extern portal. Dit portal is in 15 minuten volledig in te richten naar uw eigen huisstijl. U bent dan reseller geworden van juridische documenten zonder dat u daarvoor juridische kennis hoeft te hebben. Over ieder besteld document via uw portal ontvangt u 10% commissie. Wanneer uw klanten vragen om juridische documenten zoals algemene voorwaarden of AVG documenten, dan stuurt u de link naar uw portal toe of u verwijst uw klanten naar het contactformulier op uw website. Dit scheelt u niet alleen enorm veel tijd, u kunt er ook nog een leuk extra centje aan over houden zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Daarbij biedt u uw klanten wel een eerlijke en veilige manier om de nodige juridische documenten te bewerkstelligen.

Hoe werkt YL Friendship voor uw klanten?

Door middel van de actielink of middels een contactformulier op uw website, verwijst u uw klanten die vragen om juridische documentatie door naar uw eigen portal. In het portal kan uw klant simpelweg de benodigde juridische documenten bestellen. U heeft als reseller ook de mogelijkheid om zelf documenten toe te voegen aan het portal. U klant kan op twee manieren de juridische documenten bemachtigen. Het is namelijk mogelijk om zelf de documenten op te stellen door de slimme technologie op het portal te gebruiken maar uw klant kan er ook voor kiezen om het juridische document geheel op maat te laten opstellen door het legal team van Young Law. Alle juridische documenten zijn voor uw klanten beschikbaar voor vaste en lage prijzen. Uw klant kan dus met behulp van uw portal en Young Law simpelweg alle juridische documentatie vanaf dit moment zelf regelen zonder dat u daar nog tijd aan kwijt bent.

Friend, Best Friend of Soulmate?

Wanneer u zich gratis aanmeldt bij YL Friendships dan kiest u voor het pakket genaamd “Friend”. U ontvangt 10% commissie, kunt dan uw portal inrichten in uw eigen huisstijl, u ontvangt duidelijke rapportages en een dagelijkse uitbetaling. Daarbij kunt u technische support verwachten binnen 24 uur. Wanneer u kiest voor het pakket “Best Friend”, dan ontvangt u 20 % commissie, u kunt dan ook gebruik maken van de chatfunctie en eigen templates aanbieden. U betaalt voor het Best Friend pakket 79 euro per maand. Wilt u nog meer commissie ontvangen en ook uw klanten gebruik laten maken van het legal team van YL Friendships? Dan kiest u voor het pakket Soulmate en betaalt u 149 euro per maand en krijgt u 25% commissie.

Bent u benieuwd hoe YL Friendships u met juridische documenten kan ondersteunen bij uw taken als webbouwer? Bezoek dan de website of neem vrijblijvend contact op. Weet u genoeg en wilt u vandaag nog starten met uw eigen portal om juridische documenten aan te bieden aan uw klanten? Dan kunt u zich hier kosteloos aanmelden!

David Kanters CEO

Snel schakelen is geen probleem voor dit bureau.
Door omstandigheden moesten onze plannen last minute aangepast worden en YL Friendships kwam met een prachtige oplossing waar wij nog altijd zeer tevreden over zijn.

David Kanters
CEO

Beoordelingen: