Waarom YL Friendships voor advocaten?
Leestijd: 5 minuten

U bent advocaat en heeft bij het beoefenen van deze functie een breed takenpakket. U neemt een adviserende en bemiddelende rol aan ten opzichte van uw cliënt, u dient te onderhandelen en soms ook te procederen over juridische zaken. U behartigt de juridische belangen van uw cliënten en dit doet u op de best mogelijke manier. Vaak wordt er gedacht dat advocaten vrijwel alleen gerechtelijke procedures voeren, maar u weet als geen ander dat dit in de praktijk lang niet altijd het geval is. Bij veel zaken zoals ontslagkwesties, echtscheidingen en bijvoorbeeld bedrijfsovernames bestaat uw werk veelal uit het informeren van uw cliënt over zijn of haar rechten en plichten. U correspondeert ook met de advocaat van de tegenpartij en onderhandelt om voor uw cliënt het maximale resultaat te bereiken die de betreffende situatie te bieden heeft.

Juridische regels en documenten

In uw functie als advocaat, dient u werkelijk alles te weten over juridische regels. U kent de meeste documenten die daarbij horen uit uw hoofd. Denk aan juridische documentatie zoals bijvoorbeeld arbeidscontracten, AVG documenten en samenwerkingsovereenkomsten. U kunt pas uw werk doen wanneer u weet hoe u de regels in dergelijke documentatie dient toe te passen. Maar wat als uw cliënt dergelijke documentatie niet op orde heeft, nog voordat er problemen ontstaan? Wijst u hem of haar hier dan op? Stelt u zelf de nodige juridische documenten op of wilt u uw tijd liever aan andere werkzaamheden besteden?

Laat het uw klanten simpel zelf regelen?

Als uw klanten de juridische documenten op orde hebben, scheelt dit in de toekomst veel ellende en onnodig werk. Het is dus verstandig dat u uw cliënten adviseert over de nodige documentatie. Maar uw taak is niet het opstellen van deze documenten. Om uw cliënt toch een totaalpakket te kunnen aanbieden biedt YL Friendships de oplossing. Via YL Friendships kunnen uw klanten de gewenste juridische documenten bestellen voor vaste en lage prijzen. Maar dat is nog lang niet alles wat YL Friendships voor u als advocaat kan betekenen, er is meer.

Bent u benieuwd hoe YL Friendships u met juridische documenten kan ondersteunen bij uw taken als advocaat? Bezoek dan de website of neem vrijblijvend contact op. Weet u genoeg en wilt u vandaag nog starten met uw eigen portal om juridische documenten aan te bieden aan uw cliënten? Dan kunt u zich hier kosteloos aanmelden!

Hoe werkt YL Friendships voor u?

Wanneer u als advocaat uw cliënt wilt voorzien van juridische documentatie zonder hier zelf tijd aan te moeten besteden, dan meldt u zich hiervoor kosteloos aan. U krijgt dan toegang tot een eigen portal dat u precies kunt inrichten in uw eigen huisstijl. Dat inrichten duurt ongeveer 15 minuten. U wordt dankzij dit portal reseller van juridische documenten. U ontvangt op ieder besteld document of pakket een commissie van 10%. Wanneer uw klanten juridische documenten nodig hebben verwijst u hen naar het contactformulier op uw website of u stuur een actielink per e-mail toe.

Hoe werkt YL Friendships voor uw cliënten?

Wanneer uw cliënten via het contactformulier of de actielink op uw YL portal uitkomen kunnen zij de nodige juridische documenten bestellen. Dit kan op twee manieren.  Uw cliënt kan de documenten opstellen middels een innovatieve contractengenerator, of de juristen van Young Law kunnen de documenten geheel op maat opstellen voor uw cliënt. Zo biedt YL Friendships voor elke situatie de meest efficiënte en effectiefste oplossing zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Het verdienmodel achter het portal van YL Friendships

Zoals al eerder genoemd werd, ontvangt u 10 % commissie over ieder besteld document of pakket via uw eigen portal. U heeft dus niet alleen geen omkijken meer naar het opstellen van dit soort documentatie u verdient er ook nog een percentage op. Het is mogelijk om uw portal verder aan te vullen met eigen juridische documenten. In het portal heeft u een dashboard waar u alle relevante en actuele informatie van uw klanten, bestellingen en omzet kunt inzien. Wanneer er veel gebruik gemaakt wordt door uw cliënten van het portal, dan kunt u ervoor kiezen om een pakket van 79 euro per maand af te sluiten bij YL Friendships. Dit pakket heet “Best Friend” en laat uw commissie stijgen naar 20%. Daarbij krijgt u toegang tot de chatfunctie van YL Friendships en kunt u eigen templates aanbieden. Wilt u ook uw klanten toegang geven tot het legal team, dan is het abonnement genaamd Soulmate wat voor u. U krijgt dan ook een hogere commissie over de bestelde documenten, namelijk 25%.

Geschreven door Jessica, Chief Operating Officer
David Kanters CEO

Snel schakelen is geen probleem voor dit bureau.
Door omstandigheden moesten onze plannen last minute aangepast worden en YL Friendships kwam met een prachtige oplossing waar wij nog altijd zeer tevreden over zijn.

David Kanters
CEO

Beoordelingen: