Waarom YL Friendships voor accountantskantoren?
Leestijd: 5 minuten

Wanneer u als accountant werkt op een accountantskantoor, dan heeft u een uitgebreid takenpakket. Al deze taken zijn gericht op de inrichting en de controle van de boekhouding en administratie van personen of bedrijven. U doet onder andere de administratieve organisatie en de boekhoudkundige controle. U geeft ook advies bij fiscale zaken en vertegenwoordigd de individuele vennoten bij controle. In uw vak moet alles kloppen, dat is uw streven. U dient over deze administraties de nodige verlagen op te maken. Ondanks uw takenpakket breed is hoort daar niet de taak bij van het opstellen van juridische documenten. Maar hoe vaak vragen uw klanten aan u om dit soort papieren voor hen te regelen?

Juridische documentatie voor ondernemers

Ondernemers houden zich liever niet te veel bezig met de juridische kant van hun vak. Toch zijn sommige juridische documenten wettelijk verplicht om te hebben. Wanneer deze zaken niet in orde zijn kunnen er hoge boetes worden opgelegd. Als de juridische documentatie op orde is kunnen daarnaast ook vervelende conflicten, onduidelijkheden en moraliteit kwesties voorkomen worden. Dankzij deze juridische documenten kan de aansprakelijkheid van de ondernemer beperkt worden, en zijn de rechten beschermd. Ondanks het opstellen en aanbieden van juridische documentatie dus niet bij uw takenpakket behoort als accountant zijnde, kunt u wel een zeer grote dienst bewijzen als u dit als extra service kunt aanbieden aan uw klanten. Vervolgens heeft u ook zelf profijt van een op orde zijnde juridische documentatie van uw klanten, want dit scheelt u bij het ontstaan van conflicten een heleboel tijd.

Via uw accountantskantoor eenvoudig juridische documenten aanbieden

Als accountant krijgt u dus gewenst of ongewenst geregeld te maken met klanten die om juridische documenten vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arbeidscontracten en samenwerkingsovereenkomsten voor het personeel binnen hun onderneming. Het opstellen van dit soort documenten kost u veel tijd terwijl dit soort werkzaamheden eigenlijk niet bij uw takenpakket horen. YL Friendships biedt hierbij uitkomst, niet alleen voor u maar voor het hele accountantskantoor.

Bent u benieuwd wat YL Friendships voor uw accountantskantoor kan betekenen? Bezoek dan de website of neem vrijblijvend contact op. Weet u genoeg en wilt u vandaag nog starten met uw eigen portal om juridische documenten aan te bieden aan uw klanten? Dan kunt u zich hier kosteloos aanmelden!

Wie is YL Friendships?

YL Friendships stelt allerlei soorten juridische documenten op en regelt voor u de levering. Hierdoor kunt u uw klanten van uw accountantskantoor in bredere zin voorzien van allerlei hoognodige documentatie zonder dat het u extra tijd kost. Sterker nog, ondanks het u geen tijd kost kan het u wel geld opleveren! YL Friendschips is namelijk een white label portal waarbij u uw accountantskantoor gratis kunt aansluiten. Door middel van een actielink of middels een contactformulier op uw website, verwijst u uw klanten naar het portal. Dit portal kan geheel geconfigureerd worden in uw eigen huisstijl in ongeveer 15 minuten. Is uw klant eenmaal in het portal beland, dan zijn er twee mogelijkheden:

  • De klant kiest ervoor om de juridische documenten zelf op te stellen door gebruik te maken van slimme technologie;
  • De klant kiest voor maatwerk waarna de juridische documenten geheel op maat opgesteld worden door het legal team van Yong Law.

Geen extra tijd wel extra inkomen

In het portal van YL Friendships dat u zojuist heeft ingesteld naar eigen wens, kunt u als accountant direct alle relevante en actuele informatie van uw klanten, bestellingen en omzet inzien. U ontvangt namelijk over ieder besteld document of pakket commissie! Zo levert u niet alleen een mooie dienst aan uw klanten zonder daar zelf tijd aan te besteden, maar u genereerd er ook extra inkomen mee! Wanneer u een gratis account aanmaakt, ontvangt u over iedere bestelling 10% commissie. Wanneer u een hogere commissie wilt ontvangen, dan kunt u er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten. Bij het “Best Friend” abonnement betaalt u bijvoorbeeld € 79,- per maand en ontvangt u 20% commissie. Ook ontvangt u dan de extra diensten als de chatfunctie met YL Friendships en de mogelijkheid om eigen templates aan te bieden. Wilt u 25% commissie ontvangen dan is het “Soulmate” abonnement wellicht iets voor u. U kunt uw klanten dan ook direct toegang geven tot het exclusieve legal team van YL Friendships.

Uw eigen juridische winkel

Met YL Friendships krijgt u dus de mogelijkheid om uw eigen juridische winkel te starten zonder zelf juridische kennis te bezitten. U levert extra diensten aan uw klanten en ontwikkeld een eigen verdienmodel. Via uw accountantskantoor kunnen uw klanten nu eenvoudig alle benodigde juridische documenten downloaden en inzetten. Op deze manier zijn alle zaken goed geregeld en heeft u als accountant daar ook profijt van tijdens het uitvoeren van uw taken.

Geschreven door Jessica, Chief Operating Officer
David Kanters CEO

Snel schakelen is geen probleem voor dit bureau.
Door omstandigheden moesten onze plannen last minute aangepast worden en YL Friendships kwam met een prachtige oplossing waar wij nog altijd zeer tevreden over zijn.

David Kanters
CEO

Beoordelingen: