Reseller worden met
YL Friendships

YL Friendships is een juridische, innovatieve onderneming. Met een gepersonaliseerd portal kunt u juridische producten aanbieden zonder daarvoor zelf juridische kennis te bezitten.

YL Friendships is een onderdeel van Young Law en is in het leven geroepen om ondernemers te ontzien bij het zelf opstellen van de nodige juridische documentatie. Iedere onderneming heeft namelijk wel een aantal juridische documenten nodig om zaken goed te kunnen regelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld algemene voorwaarden, AVG-documenten, arbeidscontracten en samenwerkingsovereenkomsten.

Reseller-worden

Juridische documenten voor uw klanten

Bent u met uw onderneming werkzaam als bijvoorbeeld webbouwer, accountant of advocaat? Dan is het mogelijk dat geregeld de vraag gesteld wordt om contracten op te stellen voor klanten. Ondanks dat het opstellen van juridische documentatie voor uw klanten niet tot uw normale taken behoort, wilt u hen hierin toch graag voorzien om het plaatje compleet te maken. Daarbij is het zeer prettig wanneer uw klanten deze zaken goed op orde hebben, dit voorkomt problemen in de toekomst.

YL Friendships is de helpende hand in deze situaties. Want wanneer u reseller wordt bij YL Friendships, heeft u geen omkijken meer naar het opstellen van juridische documentatie voor uw klanten. Daarbij lift u wel mee in het ontwikkelde verdienmodel.

Bent u benieuwd wat YL Friendships voor u als ondernemer kan betekenen? Overweegt u om reseller te worden, maar wilt u nog meer informatie over de manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Weet u genoeg en wilt u vandaag nog reseller worden en starten met uw eigen portal om juridische documenten aan te bieden aan uw klanten? Klik op de onderstaande button en maak direct een gratis portal aan.