Reseller worden met
YL Friendships

YL Friendships is een juridische, innovatieve onderneming. Met een gepersonaliseerd portal kunt u juridische producten aanbieden zonder daarvoor zelf juridische kennis te bezitten.

YL Friendships is een onderdeel van Young Law en is in het leven geroepen om ondernemers te ontzien bij het zelf opstellen van de nodige juridische documentatie. Iedere onderneming heeft namelijk wel een aantal juridische documenten nodig om zaken goed te kunnen regelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld algemene voorwaarden, AVG-documenten, arbeidscontracten en samenwerkingsovereenkomsten.

Reseller-worden

Juridische documenten voor uw klanten

Bent u met uw onderneming werkzaam als bijvoorbeeld webbouwer, accountant of advocaat? Dan is het mogelijk dat geregeld de vraag gesteld wordt om contracten op te stellen voor klanten. Ondanks het opstellen van juridische documentatie voor uw klanten niet tot de normale taken behoort, wilt u hen hierin toch graag voorzien om het plaatje compleet te maken. Daarbij is het zeer prettig wanneer uw klanten deze zaken goed op orde hebben, dit voorkomt problemen in de toekomst.

YL Friendships is de helpende hand in deze situaties. Want wanneer u reseller wordt bij YL Friendships heeft u geen omkijken meer naar het opstellen van juridische documentatie voor uw klanten. Daarbij lift u wel mee in het ontwikkelde verdienmodel.

Bent u benieuwd wat YL Friendships voor u als ondernemer kan betekenen? Overweegt u om reseller te worden maar wilt u nog meer informatie over de manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Weet u genoeg en wilt u vandaag nog reseller worden en starten met uw eigen portal om juridische documenten aan te bieden aan uw klanten? Klik op de onderstaande button en maak direct een gratis portal aan.

Direct gratis aanmelden
Kantoor-YLF

Elke reseller van YL Friendships ontvangt commissie

Wanneer u kosteloos reseller wordt bij YF Friendships, krijgt u een eigen portal en ontvangt u 10% commissie over ieder besteld juridisch document of pakket. Het portal is in ongeveer 15 minuten geheel in te richten naar uw eigen huisstijl. In het portal heeft u een dashboard. In dit dashboard ziet u een overzicht van alle relevante en actuele informatie van uw klanten. U kunt er ook de bestellingen inzien en uw omzet bekijken.

Hoe werkt het YL Friendships portal voor uw klanten?

Wanneer uw klanten bij u vragen om juridische documenten, dan verwijst u hen naar het contactformulier op uw website. Het is ook mogelijk om uw klant een actielink te sturen via de e-mail. Uw klant komt vervolgens in uw portal waar hij of zij de benodigde documenten kan opzoeken en bestellen. Het bestellen van juridische documenten kan op twee manieren:

  • De klant heeft de mogelijkheid om te kiezen voor het zelf opstellen van de documenten door gebruik te maken van de slimme technologie.
  • De klant kan ook kiezen voor maatwerk, de benodigde juridische documenten worden dan geheel op maat opgesteld door het legal team van Young Law.

Alle juridische documenten worden aangeboden voor een vaste en lage prijs. Als reseller is het mogelijk ook uw eigen juridische documenten toevoegen aan het portal zodat ook deze beschikbaar worden voor uw klanten.

Bent u benieuwd wat YL Friendships voor u als ondernemer kan betekenen? Overweegt u om reseller te worden maar wilt u nog meer informatie over de manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. Weet u genoeg en wilt u vandaag nog reseller worden en starten met uw eigen portal om juridische documenten aan te bieden aan uw klanten? Dan kunt u zich hier kosteloos aanmelden!

Drie verschillende pakketten

Wanneer u besluit reseller te worden bij YL Friendships heeft u keus uit drie verschillende pakketten. Voor ieder pakket geldt dat u een commissie ontvangt over ieder verkocht juridisch document of pakket. De hoogte van de commissie wordt bepaald door uw pakketkeuze. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Friend

€ 0 / per maand

U ontvangt:

10% commissie per verkocht product

Bekijk pakket

MEEST GEKOZEN

Best Friend

€ 79 / per maand

U ontvangt:

20% commissie per verkocht product

Bekijk pakket

Soulmate