Het Legal Team van YL Friendships is voortdurend bezig klanten te voorzien van de juiste juridische documentatie. Documentatie die aan alle eisen en wetten voldoet en up-to-date is. Ondanks dat het Legal Team bestaat uit zeer gemotiveerde en professionele juristen en advocaten, komt het wel eens voor dat zij bij zeer ingewikkelde vraagstukken de hulp inroepen van partners. De partners van YL Friendships springen dan bij, zodat de geleverde kwaliteit hoog en correct is op ieder moment. Graag stellen wij u voor aan onze partners:

Marxman Advocaten

De advocaten van Marxman begrijpen dat ondernemen topsport is. Wij doen er alles aan om u, als onze klant, nog succesvoller te maken. Net zo gedreven en vasthoudend als u. Wij beantwoorden uw vragen snel, to the point en helder. Als het even kan, adviseren wij u ook proactief. En kijken samen met u naar nieuwe wegen en kansen.

Marxman - YL Friendships

Sloterplas Management

Sloterplas Management staat het MKB bij met strategie en advies. We treden op als toegankelijke sparringpartner op het gebied van marketingstrategie en bouwadvies. Of u nu tijdelijk of voor langere tijd versterking binnen uw team nodig heeft, de professionals van Sloterplas Management staan voor u klaar.