Over YL Friendships

Over YL Friendships

Of u nu eigenaar bent van een website, een hele onderneming runt, bij een marketingkantoor werkt of accountant bent, vroeg of laat krijgt u te maken met juridische documenten. Denk hierbij aan algemene voorwaarden, AVG-documenten, arbeidscontracten en samenwerkingsovereenkomsten. U én uw klanten dienen deze zaken goed op orde te hebben. Hoe vaak vragen uw klanten u om hulp bij het opstellen en leveren van dit soort documenten?

Maak uw dienstverlening compleet

Als ondernemer wilt u uw klanten het liefst een totaalplaatje aanbieden. Een opgeleverde website zonder de juiste AVG-documenten is niet helemaal af en een klant van uw accountantsbureau die zijn juridische documentatie niet op orde heeft, kan daardoor hoge boetes krijgen. Situaties die u liever voorkomt. YL Friendships helpt u en uw klanten aan de juiste juridische documentatie zonder dat u hier omkijken naar heeft. Onze diensten zijn voor u gratis. Sterker nog: u krijgt een vergoeding voor ieder besteld juridisch document!

Juiste documentatie binnen handbereik

Bij YL Friendships krijgt u een eigen portal die u aan uw website koppelt of via een link naar uw klanten verstuurt. Als u de vraag krijgt om juridische documentatie op te stellen, dan verwijst u naar uw website of de link. Uw klant opent het portal, zoekt de juiste documentatie en bestelt ze voor een vast en laag bedrag. Uw klant kan de juridische documentatie zelf opstellen door de slimme technologie van ons systeem.