Juridische hulp van YL Friendships

Het op orde hebben van de juiste juridische documenten voor uw onderneming is erg belangrijk. Toch blijken veel ondernemingen dit lastig te vinden. Daarnaast kost het aanvragen en op orde brengen van de juiste documentatie een hoop tijd. Young Law Friendships is de perfecte uitkomst voor uw onderneming. U ontvangt via deze website namelijk hulp bij het regelen van de benodigde juridische documentatie.

Reseller worden met YL Friendships
Juridische-hulp

Young Law Friendships

Young Law Friendships (hierna genoemd YL Friendships) is onderdeel van YoungLaw. YoungLaw is een onderneming die ondernemers voorziet van juridische hulp bij het opstellen van juridische documenten voor een vaste lage prijs. Via YL Friendships kunt u ook juridische documenten aanbieden aan uw klanten, zonder dat u daar zelf juridische kennis voor nodig heeft.

Wilt u voor uw eigen onderneming of een onderneming van één van uw klanten juridische documentatie aanvragen? Start dan hier!

Hoe werkt het?

YL Friendships biedt juridische hulp via een digitaal platform. U kunt voor uw eigen onderneming hiervan gebruik maken. Maar er is meer! Ook uw klanten kunnen profiteren van de juridische hulp van YL Friendships. Via een link, door middel van een doorklink-functie op de website of via het contactformulier op de website worden uw klanten verwezen naar het portal van YL. De uitstraling van het portal kan worden ontworpen naar uw wensen, zodat het past bij de stijl van uw onderneming. In dit portal kan uw klant de benodigde juridische documenten bestellen. De meest voorkomende juridische documenten zijn de algemene voorwaarden, AVG-documenten, arbeidscontracten en samenwerkingsovereenkomsten. U kunt daarnaast zelf nog documenten toevoegen die voor u en uw klanten belangrijk zijn.

Eenvoudig

Door een klik is uw klant voorzien van de benodigde juridische documenten zonder dat u hier omkijken naar heeft. Uw klant heeft hierbij twee opties. Zo is er de keuze om het document zelf op te stellen door middel van het beantwoorden van een vragenlijst en het toepassen van slimme technologie. Daarnaast is er de keuze om voor maatwerk van YL Friendships te kiezen. Daarbij helpt één van de juristen van YL uw klant met het opstellen van de benodigde documenten.

Voor zowel het gebruiken van de slimme technologie voor het opstellen van juridische documenten als voor maatwerk documentatie bent u bij YL Friendships aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie.

Voordelen voor u

Ook voor u als onderneming biedt het inschakelen van juridische hulp via YL Friendships een hoop voordelen. Het scheelt niet alleen een hoop tijd en werk, maar het levert u ook nog iets op! Via het online dashboard kunt u alle relevante en actuele informatie vinden. Denk hierbij aan klantgegevens, recente bestellingen en de omzet. Ook ontvangt u over ieder besteld document of pakket door uw eigen klant commissie. De juridische hulp biedt dus ook een uitbreiding van uw verdienmodel, zonder hoge investeringen.

Pakketten

Voor de juridische hulp bij YL Friendships voor uw klanten heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten. De pakketten hebben verschillende prijzen en daarbij horen ook verschillende extra’s. Ook geldt hoe hoger de prijs van het pakket, hoe hoger de commissie voor uw onderneming. Voordat u een keuze maakt is het belangrijk om voor uzelf na te gaan welk pakket het beste past bij uw wensen met betrekking tot juridische hulp. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of het pakket past bij uw onderneming. Goed om te weten is dat alle pakket afgesloten worden voor de duur van zes maanden. De pakketten zijn daarnaast maandelijks opzegbaar.

Wilt u meer informatie over de diverse pakketten die YL Friendships u kan bieden voor het leveren van juridische documentatie aan uw klanten? Lees dan hier verder!

Juridische-hulp-advies

Pakket ‘Friend’

Dit is het goedkoopste en daarbij ook het simpelste pakket wat YL Friendships aanbiedt voor juridische hulp. Het pakket biedt de belangrijkste punten zoals eigen huisstijl, duidelijke rapportages en dagelijkse uitbetaling. De chatfunctie met YL Friendships ontbreekt, maar u krijgt wel technische support binnen 24 uur. De commissie die u bij dit pakket ontvangt per verkocht product bedraagt 10%.

Pakket ‘Best Friend’

Dit tweede pakket heeft alle juridische hulp uit pakket een, maar dan met net wat extra voordelen. In tegenstelling tot het eerste pakket, kunt u bij dit pakket wel gebruik maken van de chatfunctie met YL Friendships. Zo kunt u uw vragen altijd stellen en krijgt u met deze functie snel antwoord. Ook in dit pakket inbegrepen, is de technische support binnen 12 uur. Zo wordt u bij problemen nog sneller geholpen. Daarnaast kunt u bij dit pakket uw eigen templates aanbieden. Tot slot heeft de voordelen van hogere commissie. Bij dit pakket ontvangt u namelijk 20% commissie per verkocht product.

Pakket ‘Soulmate’

Het laatste pakket is het meest inclusieve pakket van YL Friendships met complete juridische hulp. De kosten van dit pakket zijn hoger, maar dit ziet u ook terug in de commissie. U ontvangt bij dit pakket namelijk 25% commissie per verkocht product. Daarnaast heeft dit pakket alles inbegrepen. Zo heeft u een eigen huisstijl, maar kunt u ook uw eigen templates aanbieden. Ook de duidelijke rapportages, de dagelijkse uitbetaling, de YL Friendships chatfunctie zijn inbegrepen en de technische support binnen 12 uur zijn inbegrepen. Het grote extra bij dit pakket is dat u een exclusief legal team krijgt speciaal voor uw klanten.

Online juridische hulp

YL Friendships biedt dus de benodigde juridische hulp bij het opstellen van de benodigde juridische documenten tegen vaste lage prijzen. Het is eenvoudig voor u en voor uw klanten. Het scheelt een hoop tijd en moeite. Daarnaast is het geen probleem dat u niet over de juiste juridische kennis beschikt, want daarvoor staat het team van YL Friendships klaar. Tot slot biedt het een bijzondere extra voor het verdienmodel van uw onderneming.

Heeft u vragen over de juridische dienstverlening van Young Law Friendships of wilt u meer weten over het verdienmodel achter deze website? Neem dan via onderstaand formulier contact op.

    Volledige naam*

    E-mailadres*
    Telefoon

    Onderwerp

    Bericht