YL Friendships is
onderdeel van Young Law

Young Law is een juridische, innovatieve onderneming, die ondernemers voorziet van juridische documenten voor een vaste en lage prijs. Via Young Law Friendships  (YL Friendships) kunt u juridische producten, zonder zelf de nodige kennis te hebben, aanbieden aan uw klanten. Het is tevens mogelijk om  templates in eigen huisstijl door ons te laten digitaliseren en aan te bieden aan uw klanten.

YL Friendships maakt gebruik van een extern portal dat volledig geconfigureerd kan worden in uw eigen huisstijl. Het instellen van de portal duurt slechts 15 minuten. Vervolgens is hij direct te gebruiken.

Young Law - Juridische documentatie
Young Law Friendships - Juridische documentatie

Uw eigen juridische winkel

Door middel van een actielink of middels een contactformulier op uw website, verwijst u uw klanten naar het portal. In het portal kan de klant de benodigde juridische documenten bestellen. Denk hierbij aan algemene voorwaarden, AVG-documenten, arbeidscontracten en samenwerkingsovereenkomsten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf documenten toe te voegen aan het portal.

De klant heeft de mogelijkheid om te kiezen voor het zelf opstellen van de documenten of voor maatwerk van Young Law. Bij het zelf opstellen, maakt uw klant gebruik van slimme technologie om zijn juridische documenten op te stellen. Kiest de klant voor maatwerk, dan worden de juridische documenten geheel op maat opgesteld door het legal team van Young Law.

Het portal heeft een makkelijk dashboard waar alle relevante en actuele informatie te vinden is. Denk aan bestellingen en omzet. Over ieder besteld document of pakket ontvangt u uw commissie.

Meld u hier aan om één van onze friends te worden en maak juridische documenten toegankelijk voor uw klanten!

Uw eigen portal starten

Onze drie pakketten:

Friend

€ 0 / per maand

U ontvangt:

10% commissie per verkocht product

Bekijk pakket

MEEST GEKOZEN

Best Friend

€ 79 / per maand

U ontvangt:

20% commissie per verkocht product

Bekijk pakket

Soulmate

€ 149 / per maand

U ontvangt:

25% commissie per verkocht product

Bekijk pakket

Een uitgebreider verdienmodel?

Start dan vandaag nog een eigen portal om juridische documenten aan te bieden aan uw klanten.