Juridisch-YL-Friendships
Leestijd: 5 minuten

Bij het drijven van een onderneming is het regelen van juridische zaken een belangrijk onderdeel. Er zijn namelijk verschillende risico’s waar ondernemers mee geconfronteerd kunnen worden en het is belangrijk om deze risico’s op juridisch vlak te ondervangen. Denk bijvoorbeeld aan het uitsluiten of beperken van de aansprakelijkheid. Een goede juridische basis vormt dan ook de absolute fundering van ieder bedrijf.

U wilt uw klanten ongetwijfeld helpen juridisch zeker te zijn. Maar als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen en niet met juridische zaken. YL Friendships biedt dé oplossing om in de juridische zaken van uw klanten te voorzien. Zonder veel werk kunt u onze juridische documenten aanbieden en hiervoor een compensatie ontvangen. Zo heeft u veel tijd om te ondernemen, en verdient u extra geld door uw klanten op juridisch vlak te helpen.

Wat is Young Law Friendships?

Young Law Friendships (hierna: YL Friendships) is een onderdeel van Young Law. Young Law biedt ondernemers (wettelijk verplichte) juridische documenten voor een vaste prijs aan.

Via YL Friendships kunt u deze juridische documenten aanbieden aan uw klanten onder uw eigen naam. Dit wordt ook wel ‘white labelling’ genoemd. Uw klanten komen dan via uw kanalen terecht bij Young Law voor de benodigde documenten. Young Law stelt deze documenten dan voor uw klanten op. Op deze manier helpt u uw klanten met hun juridische zaken en ontvangt u een vaste commissie per verkocht product of pakket.

Hoe werkt het?

YL Friendships maakt gebruik van een externe portal. U kunt het portal eenvoudig en binnen vijftien minuten volledig configureren in uw eigen huisstijl, waarna u reseller bent van juridische documenten. Het portal biedt u tevens alle relevante informatie van uw klanten en geeft u inzicht in uw omzet en bestellingen.

Via een actielink of middels een contactformulier op uw website verwijst u uw klanten naar de persoonlijke portal van uw onderneming. Uw klanten kunnen hier de juridische documenten bestellen. Young Law biedt verschillende pakketten voor ondernemers, maar biedt daarnaast ook losse documenten, zoals algemene voorwaarden, arbeidscontracten en privacyverklaringen.

Uw klant kan bij het bestellen van de documenten kiezen tussen twee opties. Allereerst de optie ‘Zelf Doen’. Hierbij stelt de klant de juridische documenten zelf op via een innovatieve contractengenerator.

De tweede mogelijkheid is het bestellen van ‘Maatwerk’-documenten. Hierbij stelt het Legal Team van Young Law de documenten op. Door middel van vragenlijsten en een telefonische afspraak met één van onze juristen, worden de documenten naar de wensen van uw klant opgesteld. Via deze werkwijze sluit het document nauwgezet aan bij de onderneming en de bedrijfsvoering van uw klant.

Voordelen voor ondernemers

Bij YL Friendships staan drie pijlers centraal: snelle, betrouwbare en betaalbare levering van documenten.

Snelheid

Zoals hiervoor aangegeven biedt Young Law bij het bestellen twee opties. Via de ‘Zelf Doen’-optie krijgen ondernemers de kans om de documenten binnen vijf minuten op te stellen. Kiest de ondernemer voor ‘Maatwerk’, dan zorgt het Legal Team ervoor dat de documenten binnen vijf werkdagen definitief zijn.

Betrouwbaarheid

De tweede pijler ziet op de betrouwbaarheid. Young Law waarborgt de kwaliteit van de documenten middels een nauwe samenwerking met het gerenommeerde kantoor Marxman Advocaten. De documenten zijn altijd up-to-date met de huidige wet- en regelgeving en worden regelmatig getoetst door advocaten.

Betaalbaarheid

Tot slot de betaalbaarheid. Een vaste en lage prijs biedt een transparante werkwijze, zonder onvoorziene kosten en onaangename situaties.

Voordelen voor resellers

Als reseller van YL Friendships onderscheidt u zich van andere ondernemers in uw branche. U levert naast uw eigen producten of diensten een extra juridische dienst aan uw klanten. Dat doen niet veel bedrijven buiten de juridische dienstverlening.

Een bijkomend voordeel is dat u hiermee uw klantvriendelijkheid vergroot. U kunt namelijk zonder juridische kennis op een eenvoudige en transparante wijze een groot aanbod van (wettelijk verplichte) juridische documenten aanbieden aan uw klanten. Uw klanten krijgen op deze manier een waterdichte juridische basis om hun onderneming te drijven. Zij zullen u dankbaar zijn, hetgeen uw zakelijke relatie met de klant ten goede komt.

Daarnaast biedt YL Friendships u de mogelijkheid uw verdienmodel uit te breiden zonder hoge investeringen. Per verkocht product of pakket ontvangt u een vaste commissie. Deze commissie ligt tussen de 10% en 25%, afhankelijk van het pakket dat u afneemt van YL Friendships. Reseller zijn biedt dus een extra verdienmodel, zonder extra werk voor u.

De mogelijkheden en kosten

YL Friendships biedt drie verschillende pakketten voor resellers aan: Friend, Best Friend en Soulmate. De pakketkeuze bepaalt de hoogte van uw commissie en het aantal mogelijkheden in het portal.

Indien u kiest voor het Friend-pakket, dan kunt u zich gratis aanmelden. In dat geval ontvangt u 10% commissie per verkocht product, en heeft u geen maandelijkse kosten.

Ten tweede het meest gekozen pakket: Best Friend. In dat geval betaalt u €79 per maand en ontvangt u 20% commissie per verkocht product.

Tot slot het Soulmate-pakket, waarbij u €149 per maand betaald en 25% commissie per verkocht product ontvangt.

Wilt u een reseller worden? Neem dan snel contact op!

YL Friendships voorziet uw klanten in (wettelijk verplichte) juridische documenten en biedt u een extra verdienmodel. Profiteer van de voordelen van YL Friendships en meldt u direct aan om een reseller te worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem direct contact op via contact@ylfriendships.nl of telefonisch via +31 (0)85 065 47 37.

Geschreven door Ilona, Legal Team
David Kanters CEO

Snel schakelen is geen probleem voor dit bureau.
Door omstandigheden moesten onze plannen last minute aangepast worden en YL Friendships kwam met een prachtige oplossing waar wij nog altijd zeer tevreden over zijn.

David Kanters
CEO

Beoordelingen: