Juridisch-YL-Friendships
Leestijd: 5 minuten

Bij het drijven van een onderneming is het regelen van juridische zaken een belangrijk onderdeel. Er zijn namelijk verschillende risico’s waar ondernemers mee geconfronteerd kunnen worden en het is belangrijk om deze risico’s op juridisch vlak te ondervangen. Denk bijvoorbeeld aan het uitsluiten of beperken van de aansprakelijkheid. Een goede juridische basis vormt dan ook de absolute fundering van ieder bedrijf.

U wilt uw klanten ongetwijfeld helpen juridisch zeker te zijn. Maar als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen en niet met juridische zaken. Young Law Friendships biedt dé oplossing om in de juridische zaken van uw klanten te voorzien. Zonder veel werk kunt u onze juridische documenten aanbieden en hiervoor een compensatie ontvangen. Zo heeft u veel tijd om te ondernemen, en verdient u extra geld door uw klanten op juridisch vlak te helpen.

Wat is Young Law Friendships?

Young Law Friendships (hierna: YL Friendships) is een onderdeel van Young Law. Young Law biedt ondernemers (wettelijk verplichte) juridische documenten voor een vaste prijs aan.

Via YL Friendships kunt u deze juridische documenten aanbieden aan uw klanten onder uw eigen naam. Dit wordt ook wel ‘white labelling’ genoemd. Uw klanten komen dan via uw kanalen terecht bij Young Law voor de benodigde documenten. Young Law stelt deze documenten dan voor uw klanten op. Op deze manier helpt u uw klanten met hun juridische zaken en ontvangt u een vaste commissie per verkocht product of pakket.

Hoe werkt het?

YL Friendships maakt gebruik van een externe portal. U kunt het portal eenvoudig en binnen vijftien minuten volledig configureren in uw eigen huisstijl, waarna u reseller bent van juridische documenten. Het portal biedt u tevens alle relevante informatie van uw klanten en geeft u inzicht in uw omzet en bestellingen.

Via een actielink of middels een contactformulier op uw website verwijst u uw klanten naar de persoonlijke portal van uw onderneming. Uw klanten kunnen hier de juridische documenten bestellen. Young Law biedt verschillende pakketten voor ondernemers, maar biedt daarnaast ook losse documenten, zoals algemene voorwaarden, arbeidscontracten en privacyverklaringen.

Uw klant kan bij het bestellen van de documenten kiezen tussen twee opties. Allereerst de optie ‘Zelf Doen’. Hierbij stelt de klant de juridische documenten zelf op via een innovatieve contractengenerator.

De tweede mogelijkheid is het bestellen van ‘Maatwerk